+۹۸ (۲۱) ۴۴۲۸۷۵۳۶ +۹۸ (۲۱) ۴۴۲۸۷۵۰۳ کانال تلگرام ما RSS
بازگشت به صفحه ی قبل

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری


مهاجرت به کانادا از روش سرمایه گذاری کبک

برنامه سرمایه گذاری کبک یکی از مطمئن ترین روشهای اخذ اقامت دائم کانادا و مهاجرت به این کشوراست. برنامه مهاجرت کانادا از طریق سرمایه گذاری کبک برای متقاضیان واجد شرایط و خانواده های آنها امکان  را با شرایطی ایده آل تر از سایر روش ها فراهم می آورد. کسانی که قصد مهاجرت به کانادا از این طریق را دارند باید نشان دهند قصد اقامت در کبک را دارند و همچنین باید نشان دهند که شرایط لازم برای تشکیل پرونده درخواست از این روش را دارند. در صورتی که فرد متقاضی مدرک B2 در زبان فرانسه که زبان رایج در کبک هست را داشته باشند می تواند بدون محدودیت زمانی پرونده درخواست اقامت دائم و مهاجرت کانادا ی خود را ثبت کند و بررسی پرونده این گونه افراد در اولویت می باشد.  البته متقاضیان بعد از گرفتن کارت اقامت دائم کانادا می توانند در هر شهری در کانادا زندگی کنند و اجباری به ماندن در کبک ندارند.

شرایط لازم سرمایه گذاری در کانادا

  • داشتن حداقل دارایی 1،600،000 دلار کانادا به صورت ملک، سهام، پول نقد که البته لازم به انتقال این دارایی به کانادا نیست. ضمنا معادل ریالی این مبلغ با نرخ رسمی و دولتی محاسبه میشود و نه با نرخ دلار کانادا در بازار آزاد.
  • داشتن سابقه مدیریت تمام وقت یا مالکیت یک کسب و کار مانند مغازه – رستوران – قنادی و یا هر گونه کسب و کار با جواز کسب و یا سهام دار عمده یک شرکت بودن به مدت حداقل 2 سال در پنج سال اخیر ( در دوره پنج ساله قبل از تحویل شدن بسته درخواست به اداره مهاجرت کبک)
  • سرمایه گذاری 800،000  دلار کانادا (پرداخت این مبلغ به صورت قرض الحسنه با تضمین بازگشت ) به مدت 5 سال با تضمین دولتی بدون سود و یا پرداخت  220،000 دلار کانادا بدون بازگشت به عنوان هزینه فاینانس برای تامین 5 ساله 800 هزار دلار از طرف یک موسسه مالی مورد تایید دولت کبک ( کانادا)

مزایای روش سرمایه گذاری در کانادا

  • دریافت اقامت دائم کانادا بدون شرط کارآفرینی
  • دریافت اقامت دائم کانادا بدون تعهد اقامت در استان کبک
  • عدم نیاز به داشتن مهارت و یا مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه برای مهاجرت کانادا
  • عدم نیاز به تحصیلات دانشگاهی (داشتن دیپلم دبیرستان الزامی است)
  • نداشتن محدودیت سنی
  • دادن اقامت به متقاضی و همسر و فرزندان زیر22 سال

مهاجرت به کانادا | سرمایه گذاری در کانادا

مراحل انجام تشکیل پرونده مهاجرت به کانادا از روش سرمایه گذاری کبک

  • تشکیل پرونده و آماده سازی مدارک لازم که توسط شرکت حقوقی که کار را انجام می دهد به متقاضی اعلام می شود.
  • ارسال پرونده تکمیل شده به اداره مهاجرت استان کبک
  • مصاحبه حضوری با افسر اداره مهاجرت کبک
  • بعد از موفقیت در مصاحبه، چهار ماه وقت داده میشود برای واریز مبلغ سرمایه گذاری به دولت کبک (پرداخت مبلغ 220 هزار دلار کانادا به شرکت واسطه مالی)
  • صدور گواهی CSQ که گواهی پذیرش توسط استان کبک می باشد
  • ارسال پرونده درخواست برای صدور کارت اقامت دائم کانادا برای بررسی در سطح فدرال (دولت فدرال برای پذیرفته شدگان از این روش ملزم به انجام معاینات پزشکی و چک امنیتی است)
  • بررسی پرونده توسط اداره مهاجرت فدرال کانادا و درخواست  انجام آزمایشات پزشکی توسط متقاضی و افراد خانواده
  • صدور ویزای اقامت دائم کانادا و مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری بعد از دریافت نتایج آزمایشات پزشکی توسط دولت فدرال
  • صدور کارت اقامت دائم برای متقاضی و همراهانش پس از ورود به کانادا

البته بعد از صدور گواهی CSQ، می توان برای متقاضی و تمام اعضای خانواده همراه او ویزای اقامت موقت 5 ساله گرفت که به صورت Multiple Entry است و متقاضی و خانواده اش می توانند به کانادا سفر کرده و شرایط زندگی در کانادا را تا اعلام نتیجه فدرال، برای خود آماده کنند.

 برچسب ها:
این صفحه را با دوستانتان به اشتراک بگذارید: 

شما اولین نفری باشید که نظر می دهد

ارسال نظر جدید

کد امنیتی

امتیاز دهید: