+۹۸ (۲۱) ۴۴۲۸۷۵۳۶ +۹۸ (۲۱) ۴۴۲۸۷۵۰۳ کانال تلگرام ما RSS
بازگشت به صفحه ی قبل

ویزا کانادا


ویزا کانادا

متقاضیانی که قصد مسافرت در زمان کوتاهی را به کانادا دارند مانند گردشگری و بازدید جاذبه ها، شرکت در کنگره و همایش های بین المللی برای کسب مدرک و دوره های کوتاه مدت و دوره های فلوشیپ و ... ، دیدار آشنایان و اقوام و ... به این نکته توجه داشته باشند که مدارک آنها برای تحویل به سفارت کانادا در ایران با عنوان ویزیتور کوتاه مدت ارائه می گردد. این در حالی است که تصمیم گیرنده نوع ویزا کانادا به عهده سفارت این کشور است و فقط مدارک از طرف نماینده و وکیل شما به آنها ارائه و تصمیم گیری درباره ویزا و مدت اعتبار و تعداد ورود آن توسط سفارت انجام می پذیرد. معمولا سفارت در ویزا چند بار ورود، تاریخ خاتمه ویزا را با تاریخ انقضا پاسپورت یکسان قرار می دهد به همین دلیل پیشنهاد می کنیم اگر تاریخ پاسپورتتان کوتاه است، آن را تعویض کنید. اگر تمایل دارید کارکنان و متخصصین ما با شما تماس بگیرند و بهترین راهکارها را با توجه به شرایط شما ارائه دهند، لطفا فرم زیر را تکمیل کنید تا در اسرع وقت با شما تماس حاصل نماییم این نکته را در نظر داشته باشید که نکات و مواردی بسیاری در اخذ ویزا وجود دارد. مواردی که برای این پروسه مثل لیست مدارک موردنیاز برای ارسال، تکمیل فرم های متقاضی و اسپانسر در کانادا، پیکاپ ویزا بعد از پایان کار، چگونگی پرداخت هزینه ها و ارسال مدارک، وقت سفارت کانادا ( برای هر فرد با شرایط او متفاوت است) هماهنگی همه این ها کاری دشوار و نیازمند اطلاع از آخرین قوانین مهاجرتی و مهارت های بسیار دیگری است که ما این امر را برای شما مهیا کرده ایم. متقضیانی که به ما مراجعه می کنند از زمان ارتباط با مشاورین ما و تنظیم مدارک تا ورود به خاک کانادا و پس از آن هیچ گاه تنها نخواهند ماند و خدمات جانبی دیگری ( تور انگشت نگاری، راهنما و لیدرشیپ فارسی و پیکاپ پاسپورت و .... ) به شما ارائه می گردد.

ویزا کانادا

انواع اقامت در کانادا

  • اقامت دایم
  • اقامت موقت

اقامت دائم

منظور از اقامت دائم همان مهاجرت کانادا است. اخذ ویزا کانادا با توجه به یکی از موقعیت ها و اهداف زیر که  برای شما امکانپذیر است:

خوداشتغالی

رایج  ترین روش برای مهاجرت این نوع از ویزا کانادا برای ورزشکاران، کشاورزان و دامداران ، هنرمندان، شاغلین امور فرهنگی و هنری و صاحبان شرکت های دانش بنیان و افرادی که در پنج سال اخیر حداقل دوسال سابقه کارآفرینی و خوداشتغالی دارند، مناسب است.

کارآفرینی

افرادی که سابقه راه اندازی و فعالیتی در زمینه اقتصادی داشته باشند و بتوانند با ویزا کانادا فعالیتی اقتصادی را در این کشور شروع و چندین سال فعالیت خود را ادامه دهند.

تخصصی و حرفه ای

میزان امتیاز شما بر پایه سابقه ی کار حرفه ای و تخصص شما، مدرک تحصیلی مرتبط و میزان دانش و مهارت  در زبان های انگلیسی یا فرانسه و عوامل موثر دیگری محاسبه می شود.

خانوادگی

خانواده افراد دارای اقامت دائم کانادا و شهروندان این کشور می توانند از این نوع اقامت استفاده کنند.

سرمایه گذاری

می توانید از طریق سرمایه گذاری فدرال از روش های کارآفرینی کبک یا فعالیت ها و بیزنس در استان های خاص( ساسکچوان و ... ) این کشور و قوانینی جدیدی که در این نوع ویزا وضع شده، استفاده کنید.

طی این سال ها سفارت و اداره مهاجرت به کانادا بارها قوانین و ضوابط و شرایط مرتبط با اقامت در کشور کانادا و مهاجرت را تغییر داده است. گذشته از اینکه سنگ اندازی ها و سخت گیری های سفارت در ایران  و نوسانات زیاد بمنظور رد یا قبول پرونده های درخواست ویزا کانادا برای متقاضیان ایرانی همواره با پرجا بوده است. و با توجه به اینکه شرایط هر متقاضی با دیگری متفاوت است، به هیچ عنوان نمی توان نسخه ای ثابت به همه افراد تجویز کرد. تیم مشاورین زندگی نو با مدیریت آقای دکتر امیر علی میر سیاح با تکیه بر سال ها تجربه و دانش در زمینه خدمات مهاجرت، ویزا کانادا و تسلط به قوانین سفارت و روال کار بهترین و مطمئن ترین راهکار را برای هر فرد را در نظر می گیرد.
 

ویزا دائم کانادا

اقامت موقت

کانادا کشوری زیبا که هرساله بالای پنج میلیون مسافر و گردشگر به آن سفر کرده و از مناظر بی نظیر و امکانات آن استفاده می کنند. کانادا به شما بعنوان دانشجو، کارمند موقتی یا توریست تبریک وخوش آمد می گوید. ویزای موقت برای زمانی است که شما مدت مشخصی قصد اقامت در این کشور را دارید. مشاوران ما در سایت به شما کمک می کنند تا در کوتاهترین زمان ممکن به نتیجه دلخواهتان برای ویزا کانادا برسید. راهنمای اخذ ویزا موقت (Temporary Residency Visa) و مدارک مورد نیاز و قوانین آن را به خوبی بشناسید و از مشاورین و مطالب سایت ما کمک بگیرید، این کار یکی از مهمترین اقدامات  قبل از اخذ ویزا کانادا است.

در قوانین کشور کانادا دو نوع ویزای اقامت موقت داریم:

  • ویزای تک ورود به کانادا
  • با این ویزا فقط یکبار می توانید وارد این کشور شوید

ویزای چند بار ورود به کانادا

این نوع از ویزا کانادا به شما اجازه می دهد تا زمانیکه ویزا اعتبار دارد و در طی دوره هایی وارد خاک این کشور شوید. ویزای موقت فقط در دوره ای ثابت و معین معتبر هستند چه تک ورود و چه چندین با ورود پس شما نمی توانید پس از اتمام دوره از آن استفاده کنید. در صورتیکه سوالی در این رابطه برای شما پیش آمده، می توانید از مشاورین سایت ما بهره بگیرید.

انواع ویزاهایی که به منظور اقامت موقت می توانید درخواست دهید

1- سوپر ویزا
2- ویزای توریستی یا ویزا دیدار کاری و تجاری
3- ویزای تحصیلی
4- ویزا کار

مطالب مرتبط با انواع ویزا و اطلاعات کامل آن ها در سایت درج شده است می توانید آن ها را مطالعه و فرم رایگان مشاوره موجود در سایت را پر کنید و برای ما بفرستید تا کارشناسان ما مناسبترین گزینه را به شما اطلاع دهند.
 کانادا جز معدود کشورهایی است که افرادی که فکر و تصمیم مهاجرت دارند روی آن تمرکز بالایی می کنند و مهمترین علت آن مناظر زیبا و آب و هوای عالی و موقعیت های ناب برای زندگی است.
  از طریق اخذ ویزا کار، تحصیل بعد از مدتی می توانید درخواست اقامت دایم دهید و این کار را گروه مشاورین زندگی نو به سهولت در اختیار شما قرار می دهند.

فاکتور هایی که برای شما امتیاز آور است

  • میزان تحصیلات
  • مهارت در زبان انگلیسی یا فرانسه
  • سوابق و تجارب کاری
  • سازگاری با محیط زندگی
  • سن

با توجه به امتیاز کسب شده می توانید برای دریافت ویزا کانادا اقدام کنید.

تذکر

از شروع پرونده دریافت ویزا کانادا شما و ارسال مدارک به سفارت، تحت هیچ عنوان مدرک جدیدی نمی توان به پرونده اضافه کرد مگر در مواردی که خواسته سفارت باشد و بعد از تصمیم گیری درباره پرونده شما هیچ مدرکی از طرف سفارت به شما بازگردانده نمی شود

برای شروع پروسه مهاجرت و ویزا کانادا با کارشناسان گروه مشاورین زندگی نو تماس بگیرید.

بمنظور اخذ ویزا کانادا با شماره تلفن  44287503 (21) 98+ تماس حاصل نمایید.

 برچسب ها:
این صفحه را با دوستانتان به اشتراک بگذارید: 

شما اولین نفری باشید که نظر می دهد

ارسال نظر جدید

کد امنیتی

امتیاز دهید: